iletisim@kastamonusoferlerodasi.org.tr

Buradasınız: Anasayfa / Sınav Takvimi
Sınav Takvimi
AY Kayıt Tarihi Yazılı sınav Tarihi Direksiyon Sınav Tarihi SRC SINAV TARİHİ
OCAK Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. M.E B. Tarafından sayıya göre belirlenir. HER AYIN SON HAFTASI
ŞUBAT Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
HER AYIN SON HAFTASI
MART Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor.  Ana sınav : 23-24 Mart 2024
 Ara sınav :
HER AYIN SON HAFTASI
NİSAN Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav :
Ara sınav :
HER AYIN SON HAFTASI
MAYIS Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
HER AYIN SON HAFTASI
HAZİRAN Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
Ara sınav :  ---
HER AYIN SON HAFTASI
TEMMUZ Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
HER AYIN SON HAFTASI
AĞUSTOS Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav :  ---
Ara sınav :  ---
HER AYIN SON HAFTASI
EYLÜL Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
HER AYIN SON HAFTASI
EKİM Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
HER AYIN SON HAFTASI
KASIM Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---
HER AYIN SON HAFTASI
ARALIK Her Ayın 1'i 10'unda arası Kurslarımız Açılmaktadır. Her Ayın Sonunda MEB bağlı okullarda E-Sınav'a Giriliyor. Ana sınav : ---

Açıklama

×Kursiyerler kayıt oldukları tarihe en yakın yazılı sınava, sonra bu sınavı takip eden en yakın direksiyon ana sınavına girebilirler. Ehliyeti olup, ehliyetine sınıf ekletmek isteyen kursiyerler ise kayıt tarihine en yakın direksiyon sınavına girebilirler. Direksiyon sınav tarihleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenir ve aday yoğunluğuna değiştirilebilir.

Detaylı Bilgi İçin Hemen Bizi Arayın

WhatsApp Destek